Restart Manuel Caffè (2)


Na geruime tijd er tussenuit te zijn geweest, komt Manuel Caffè weer terug naar Nederland.
In 1989 zijn we gestart als exclusief importeur Nederland en Belgie van de Italiaanse espressokoffie Manuel Caffè. We waren één van de eerste espresso-experts, -barista’s en -leveranciers lang vòòr de espressorevolutie in Nederland plaatsvond. Er waren op dat moment maar een handjevol espressokoffiemerken actief.

De restart van de import van de Italiaanse espressokofffie Manuel Caffè voor Nederland kan bijna beginnen. De eerste bestellingen van onze klanten waren al enige tijd geleden bij ons geplaatst en met positief ongeduld werd ons meermalen gevraagd wanneer de koffie dan echt kwam. En nu is alles geregeld en komt de eerste zending vanuit Treviso, Italië naar ons toe.

“Dit vind ik fantastisch, want hoewel ik allerlei espressomerken heb  geprobeerd, is de herinnering aan Manuel bij mij nog niet voorbij. Ik heb ook nog een oud San Marco espresso-apparaat dat het nog steeds doet. Ik denk ook met veel genoegen aan het oude proeflokaal (leuk dat daar nog foto’s van zijn). Waar ik dus erg benieuwd naar ben is wanneer ik weer een partij koffie kan bestellen?”  Aldus Dhr. A. Boogaard te Utrecht’.

Aan de website wordt nu de laatste hand gelegd en binnenkort kunnen daar alle Manuel Caffè producten via de webwinkel besteld worden. Er zal geleverd worden aan groothandel, horeca, grote en kleine kantoren / bedrijven en natuurlijk aan de particulier. Alles is mogelijk, want is bonenkoffie, espressomaling, mokkamaling, servings (pads) en standaard gemalen koffie.

Be Sociable, Share!

Celesta

Since 1989 entrepreneur: exclusive importer of Italian espresso coffee Manuel Caffè, Pumpkinseed oil, Acme Cups, Manuka honey; publisher 50+ own websites, producer kids TV channel, photographer red carpet, illustrator/graphic designer, webhoster/designer, writer, mother/PR-manager of one of the world's best hyper realistic artists Rajacenna, Tarot reader, writer AllAboutLife for Celesta.nl since 2003

Leave a Reply