Serious Bullshit

Yep het zit er weer op; men heeft met het gehele Nederlandse volk weer 7 miljoen binnengehaald. Dat zal handenwrijven zijn bij de regering in Afrika waar ze nu waarschijnlijk hun Rolls Royces kunnen inruilen voor een nog nieuwere versie. Want ja rijk zijn ze daar wel, maar dat schijnt niemand te boeien. Het is algemeen bekend dat het gros van de afrikaanse leiders zich niet zo druk maakt over wat er in het land gebeurt, geld houden ze liever in eigen zak. Het is schandalig dat wij als westers land geld moeten gaan geven terwijl ze zelf geld zat hebben. Als het om miljoenen gaat, is het toch altijd erg vaag waar al het geld van een inzamelingsaktie blijft.
‘Mooi om te zien hoe begaan Nederland is’, zag ik iemand twitteren. Yep, mooi dat Nederlanders ook zo ontzettend begaan zijn met hun eigen familie, vrienden, kennissen, buren en wildvreemde daklozen die het weleens erg moeilijk zouden kunnen hebben. Maar ja wie heeft daar nou een boodschap aan. Zou het nou niet veel mooier zijn en veel meer voldoening geven om het dichter bij huis te houden en om iemand die je misschien niet eens kent, een moment van geluk te geven?
Het is allemaal zo makkelijk he; gewoon huppeta geld storten en dan ben je daar ook weer van af. Maar gewoon even een oprecht praatje maken met een dakloze of iemand die het moeilijk heeft, ho maar. Dat is veel ingewikkelder en vergt veel meer moed en interesse. Want ja interesse daar schort het tegenwoordig bij de mens toch wel aan, dat is een uitstervend werkwoord.

Be Sociable, Share!

Celesta

Since 1989 entrepreneur: exclusive importer of Italian espresso coffee Manuel Caffè, Pumpkinseed oil, Acme Cups, Manuka honey; publisher 50+ own websites, producer kids TV channel, photographer red carpet, illustrator/graphic designer, webhoster/designer, writer, mother/PR-manager of one of the world's best hyper realistic artists Rajacenna, Tarot reader, writer AllAboutLife for Celesta.nl since 2003

Leave a Reply