‘Met trillende handen’

“Alles in goede orde aangekomen. Vervolgens heb ik met trillende handen de eerste espresso bereid. Hoe heb ik het al die tijd vol kunnen houden zonder Aroma Piú. Bij het eerste kopje moest ik het nog even leren (iets te sterk) maar het tweede was van een ongekende subtiele pittigheid en wat een consistentie; het lijkt wel stroop. De crema is ook zoals ik in jaren niet heb gehad, terwijl we toch een aardige koffie hadden (dachten we).” (A. Boogaard te Utrecht -red.-)

Als je zo’n ervaring en compliment van je klant te horen krijgt, nadat hij sinds jaren weer een Manuel espresso bereidt, wordt je blij, nog enthousiaster en vooral gesterkt in je overtuiging dat de restart van Manuel Caffè in Nederland de juiste beslissing is.

De eerste klanten zijn inmiddels weer voorzien van hun oude vertrouwde koffie. Wat ons eigenlijk wel verbaast, is het feit dat de E.S.E. servings inmiddels al uitverkocht zijn, al was de voorraad beperkt, toch opvallend, want ik ken eigenlijk niet veel mensen met een E.S.E-machine. Ook is er veel vraag naar de kadoverpakkingen, en daarom gaan we die vanaf de volgende bestelling op voorraad nemen.

Be Sociable, Share!

Celesta

Since 1989 entrepreneur: exclusive importer of Italian espresso coffee Manuel Caffè, Pumpkinseed oil, Acme Cups, Manuka honey; publisher 50+ own websites, producer kids TV channel, photographer red carpet, illustrator/graphic designer, webhoster/designer, writer, mother/PR-manager of one of the world's best hyper realistic artists Rajacenna, Tarot reader, writer AllAboutLife for Celesta.nl since 2003

Leave a Reply