Rajacenna debuteert op elite expositie Birmingham

Vanaf 15 april 2011 hangen zes kleurpotloodtekeningen van Rajacenna op één van de meest exclusieve gemengde tentoonstellingen. De expositie wordt gehouden in de befaamde Mailbox te Birmingham in Engeland en is voor het publiek vanaf 16 april 2011 tot en met 2 mei 2011 te bezoeken.

De geselecteerde kunstwerken van Rajacenna, die onlangs nog een tekening aan Justin Bieber overhangdigde, komen in de Birmingham Mailbox te hangen naast vele internationale topkunstenaars, zoals bijvoorbeeld de graffitikoning Temper. Deze Duitser heeft onlangs één van zijn werken verkocht aan Sharon en Ozzie Osbourne. Ook zullen op de tentoonstelling ‘s werelds duurste schoenen worden tentoongesteld, in combinatie met een volledig diamant bezette bijpassende handtas.

‘De veelzijdigheid van de kunstwerken die tentoongesteld worden, is uitzonderlijk’, zegt de directeur van Kudos Fine Arts, Steve Turner.

Het Kudos team heeft inmiddels een zeer hoog niveau clientèle en beroemdheden vergaard in hun klantenbestand. Deze expositie met zoveel uitzonderlijke kunstenaars van wereldklasse is een ‘must see’ voor alle kunstliefhebbers en verzamelaars.

Rajacenna werd vorig jaar ontdekt door een Amerikaanse kunstboekenuitgeverij en behoorde vanaf dat moment met haar verbazingwekkende realistische portrettekeningen tot de beste tekenaars ter wereld. Inmiddels is ze overal ter wereld een begrip. Opvallend is dat veel kinderen door haar zijn geinspireerd om ook te gaan tekenen. Daarnaast gebruiken steeds meer kunst- en tekenleraren overal ter wereld, haar filmpjes en tekeningen als voorbeeld voor hun lessen op school.

Be Sociable, Share!

Celesta

Since 1989 entrepreneur: exclusive importer of Italian espresso coffee Manuel Caffè, Pumpkinseed oil, Acme Cups, Manuka honey; publisher 50+ own websites, producer kids TV channel, photographer red carpet, illustrator/graphic designer, webhoster/designer, writer, mother/PR-manager of one of the world's best hyper realistic artists Rajacenna, Tarot reader, writer AllAboutLife for Celesta.nl since 2003

1 Response

  1. Jasmin says:

    Ze is echt getalenteerd.
    Maar wat ik niet kan begrijpen is dat ze in zo korte tijd zo mooi kon tekenen!!

    Jammer dat mijn nieuwe school daar geen aandacht aan besteed 🙁

Leave a Reply